Jocul anului

Cea mai cool activitate din ultimii 2 ani este realizarea de brățări elastice! De ce? Pentru că îi oferă copilului tău ore întregi de distracție, creativitate, inventivitate sau pur și simplu relaxare! În mașină, în concediu sau acasă după școală, copiii își pun imaginația la încercare.

În plus, nici pe adulți nu îi lasă indiferenți! Și voi puteți crea brățări colorate unice și originale, acele brățări elastice pe care toată lumea le adoră!
 


Această activitate poate lega prietenii rapid, se pot organiza adevărate concursuri între colegi, iar brățările se pot oferi cadou celor din familie sau prietenilor. Se pot realiza chiar și schimburi, deoarece creativitatea nu are limite!

Pe site-ul nostru găsesti seturi complete originale, atât pentru începători, cât și pentru avansați, accesorii utile, elastice de diferite culori și modele, mărgele, clipsuri sau talismane. Mărcile pe care le avem în magazin, Rainbow Loom și Cra-Z-Art, sunt cele mai cunoscute în Statele Unite ale Americii. Produsele acestora sunt sigure, non-toxice și aprobate la nivel internațional.

Cu ajutorul nostru le poți ghida primii pași în această frumoasă lume, aceea a unui meșteșug interesant și recreativ, iar tu te poți deconecta câteva ore pe săptămână. Odată ce ai prins gustul acestui meșteșug, nu te opri doar la brățări! Poți crea inele, pandantive cu motive haioase, decorațiuni pentru sărbători (globuri, dovleci, flori, iepurași), mărturii pentru evenimente (botez sau aniversare), accesorii pentru sandale, lanțuri cu talismane, mini animale și multe altele.

Newsletter

Vrei să fii la curent cu toate noutățile noastre? Cu un click AICI te poți înscrie la newsletter-ul Brățări Elastice și astfel poți afla din timp ce produse vom aduce în magazin, ce promoții și reduceri îți pregătim sau ce evenimente organizăm.

Vino și pe Facebook!

Te așteptăm cu un "like" pe pagina noastră de Facebook! Suntem deja o comunitate mare și frumoasă, așa că ne poți susține și tu!